079 - 799 90 68

Letselschade advocaat nodig in Zoetermeer?

Slachtoffer van een verkeersongeval in Zoetermeer

Een verkeersongeval is één van de meest voorkomende oorzaken van letselschade. Per jaar lopen maar liefst 200 mensen per 100.000 inwoners letsel op bij een verkeersongeval. De medische en financiële gevolgen van een verkeersongeval kunnen erg ingrijpend zijn. Daarom is het belangrijk om een goede advocaat in de hand te nemen die is gespecialiseerd op het gebied van letselschadezaken.

Bij Solstad Advocaten in de omgeving van Zoetermeer bent u dan aan het goede adres. Wij nemen de juridische zorg op ons en zorgen dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Uw wensen staan centraal bij de aanpak van uw zaak.

Blijvend letsel na ongeval met de auto

Omdat een verkeersongeval vaak op grote snelheid plaatsvindt, is de kans dat u hierbij letsel oploopt aanzienlijk. Een veelvoorkomende klacht na een verkeersongeval is een whiplash. Dit wordt veroorzaakt door een plotselinge en snelle draai van de nek en het hoofd, ten opzichte van de romp. Ook een dwarslaesie komt veel voor na een verkeersongeval. Hierbij vindt een onderbreking plaats van de in de rug, waardoor iemand in meer of mindere mate verlamd raakt. Naast lichamelijke schade, lopen ook veel mensen een psychisch trauma op bij een aanrijding. Woont u in Zoetermeer of in de omgeving van Zoetermeer en herkent u zich in deze omschrijving? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat uit Zoetermeer.

Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

Waarom Solstad Advocaten?

  • Gratis adviesgesprek
  • Specialist in letselschade
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Zoetermeer, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging

Menu