079 - 799 90 68

Letselschade advocaat nodig in Zoetermeer?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen

Een bedrijfsongeval gaat vaak gepaard met spanningen tussen de werknemer en de werkgever. Eén van de partijen zal aansprakelijk moeten worden gesteld voor het arbeidsongeval. De aansprakelijkheid bedrijfsongeval is in sommige gevallen lastig te bepalen. Is de werkgever verantwoordelijk voor elk ongeval tijdens werktijd?

Aansprakelijkheid werkgever bedrijfsongeval

Bij de meeste bedrijfsongevallen is de werkgever aansprakelijk. Een werkgever heeft een zorgplicht. Dit houdt in dat hij of zij er alles aan moet doen om een bedrijfsongeval te voorkomen. Na een bedrijfsongeval blijkt vaak dat de werkgever meer maatregelen had kunnen nemen. Wilt u uw werkgever aansprakelijk stellen voor schade? Twijfel niet om een letselschade advocaat in te schakelen om u bij te staan. Solstad Advocaten helpt u graag in Zoetermeer in in de omgeving van Zoetermeer.

Schakel uw letselschade advocaat in

Kennis speelt in onze ogen een erg belangrijke rol bij letselschadezaken. Om een zaak te winnen is juridische vakkennis, maar ook kennis van de omstandigheden van uw specifieke geval bepalend. Ons advocatenkantoor beschikt over de juridisch vakkennis en ervaring. En wanneer wij niet genoeg kennis van de specifieke omstandigheden van uw zaak hebben, zorgen wij hiervoor door middel van grondig onderzoek. Bovendien benaderen wij elke zaak alsof een gerechtelijke procedure wordt gestart. Hiermee verhogen onze letselschadespecialisten uit Zoetermeer de kans op een goed en snel resultaat.

Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

Waarom Solstad Advocaten?

  • Gratis adviesgesprek
  • Specialist in letselschade
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Zoetermeer, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging

Menu