079 - 799 90 68

Letselschade advocaat nodig in Zoetermeer?

Schadevergoeding aanvragen in Zoetermeer of omgeving

Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van een schadevergoeding. U heeft recht op een passende schadevergoeding na een ongeval waar u buiten uw schuld bij betrokken bent geraakt. Alle onkosten die hieruit voortvloeien kunt u verhalen op de aansprakelijke partij. De hoogte van dit bedrag wordt bepaald door verschillende omstandigheden, zoals de aard van het ongeval, uw leeftijd en situatie enzovoort. Daarom is het verstandig om uw schadeclaim door een professional te laten indienen. Op die manier krijgt u in ieder geval waar u recht op heeft.

Hulp bij schadeclaim indienen

Tijdens de juridische procedures bij letselschadezaken is het erg belangrijk om snel vast te stellen wie aansprakelijk is, onder andere voor het verkrijgen van een letselschadevergoeding. Indien dit niet duidelijk is, zal er een grondig onderzoek naar alle omstandigheden van uw zaak worden uitgevoerd. Ons kantoor werkt daarom nauw samen met ARBO specialisten, medische adviseurs, arbeidsdeskundigen en actuarieel rekenaars.

Gratis verkennend gesprek

Heeft u in Zoetermeer of in de omgeving van Zoetermeer letsel opgelopen door toedoen van een ander? Wilt u weten wie aansprakelijk gesteld kan worden voor de schade? Of wilt u weten hoe wij te werk gaan bij het verkrijgen van een schadevergoeding? Schakel dan direct juridische hulp in van uw letselschade advocaat uit Zoetermeer. Wij dienen voor u een passende letselschadeclaim in!

Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

Waarom Solstad Advocaten?

  • Gratis adviesgesprek
  • Specialist in letselschade
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Zoetermeer, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging

Menu