079 - 799 90 68

Letselschade advocaat nodig in Zoetermeer?

Letselschadespecialist bij u in de buurt

Uw letselschadespecialist in Zoetermeer is Solstad Advocaten. Wanneer u slachtoffer bent geworden krijgt u vaak ongevraagd te maken met veel obstakels en problemen, op financieel en emotioneel gebied. De letselschade die u namelijk oploopt heeft vaak een enorme impact op uw leven. Enige compensatie voor de geleden schade is dan zeker wenselijk. Als letselschadespecialist helpen wij u graag om een schadevergoeding te verkrijgen bij de aansprakelijk partij. U heeft hier immers recht op.

Professionele rechtshulp van letselschadebureau

Het verkrijgen van een schadevergoeding voor letselschade is geen simpele klus. Het juridische proces is erg complex en kan veel tijd in beslag nemen. Het regelen van een dergelijke zaak is dus ook een klus voor de ervaren specialisten. Als ervaren letselschadespecialist staan wij graag voor u klaar. Ook nemen wij u graag zo veel mogelijk uit handen zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Wilt u meer weten over de diensten van ons advocatenkantoor? Of wilt u direct een gecertificeerde letselschade expert inschakelen? Neem dan meteen contact op met ons advocatenkantoor in Zoetermeer door te bellen naar 079 - 799 90 68. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo weet u snel wat u kan verwachten en waar u aan toe bent.

Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

Waarom Solstad Advocaten?

  • Gratis adviesgesprek
  • Specialist in letselschade
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Zoetermeer, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging

Menu