079 - 799 90 68

Letselschade advocaat nodig in Zoetermeer?

Slachtoffer van een bedrijfsongeval in Zoetermeer

Naast verkeersongevallen kunnen ook een bedrijfsongeval op uw werk of een beroepsziekte oorzaak zijn van letsel. Bij een beroepsziekte kunt u denken aan RSI, lawaaidoofheid of OPS. In deze gevallen is de vaststelling van de oorzaak van de klachten of ongeval erg belangrijk. Daarnaast is het de vraag of de werkgever voldoende heeft gedaan om het ontstaan van klachten of het ongeval te voorkomen. Kennis van de regelgeving van arbeidsomstandigheden is dan ook essentieel. Onze letselschade advocaat uit Zoetermeer kan u uitstekend helpen bij deze letselschadezaken. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring voor het verkrijgen van een passende vergoeding bij een ongeluk op het werk of beroepsziekte.

Kwaliteit van uw advocaat bij een bedrijfsongeval

Als u lichamelijk of geestelijk letsel heeft opgelopen bij een bedrijfsongeval in Zoetermeer of in de omgeving van Zoetermeer, bent u bij ons aan het juiste adres voor juridische ondersteuning. Ons advocatenkantoor in Zoetermeer voldoet aan de hoge kwaliteitseisen voor rechtshulpverleners die actief zijn in letselschadezaken. Dhr. mr. Solstad is aangesloten bij de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA) en de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP). Door deze lidmaatschappen bent u beter in staat om een goede rechtshulpverlener te kiezen, wanneer u slachtoffer bent van een bedrijfsongeval. Dit betekent onder andere onafhankelijkheid, deskundigheid, transparantie en duidelijke communicatie. Bent u arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval? Neem contact met ons op via 079 - 799 90 68.

Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

Waarom Solstad Advocaten?

  • Gratis adviesgesprek
  • Specialist in letselschade
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Zoetermeer, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging

Menu