079 - 799 90 68

Letselschade advocaat nodig in Zoetermeer?

Letselschade door medische fout?

Overal waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Helaas hebben sommige fouten ernstige consequenties. Bent u het slachtoffer geworden van een medische fout? Dan kunt u de schade die u heeft opgelopen verhalen op de aansprakelijke partij. Een medische fout kan van alles zijn, van een onjuiste diagnose of foute medicatie tot een operatiefout. De hoogte van het bedrag dat u ter vergoeding kunt krijgen hangt af van een aantal factoren, zoals de aard, de ernst en de gevolgen van de fout. Solstad Advocaten informeert u in de regio Zoetermeer graag over de stappen die u kunt ondernemen na een medische fout.

Juridische van een medisch advocaat

Schakel altijd professionele hulp in bij een medische misser. Met de kennis en ervaring die wij hebben kunnen we u helpen om de vergoeding te krijgen waar u recht op heeft. We brengen eerst uw situatie in kaart, om de aansprakelijkheid vast te kunnen stellen, de hoogte van de schade vast te stellen om vervolgens een schadeclaim in te dienen. In overleg met de (verzekeraar van de) verantwoordelijke partij proberen we tot een overeenkomst te komen. In de meeste gevallen lukt dit, maar als het nodig is leggen we de zaak aan de rechter voor.

Voor professionele hulp van een letselschade advocaat medische fouten in Zoetermeer en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u graag: neem vrijblijvend contact met ons op.

Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

Waarom Solstad Advocaten?

  • Gratis adviesgesprek
  • Specialist in letselschade
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven
• Medische missers

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Zoetermeer, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging

Menu